Palvelumme

Lemmikin hyvinvoinnin ja terveyden ammattilaisina tiedämme, kuinka rakas lemmikki on omistajalleen, ja pyrimme hoitamaan potilaitamme kuten omia lemmikkejämme – eläimen parasta ajatellen.

Hoidamme lemmikkiäsi useiden vuosien kokemuksella. Meillä on erikoisosaamista koirien ja kissojen sisätautisairauksista. Lisäksi teemme myös paljon koirien ja kissojen hammashoitoja sekä pehmytosakirurgiaa.  Käytössämme on yliopistotasoinen ultraäänilaite, digitaalinen röntgenlaite, hyvin varustettu oma laboratorio, inhalaatioanestesia- ja valvontalaitteisto turvalliseen anestesiaan, digitaalinen hammasröntgen sekä ajanmukainen laitteisto hampaiden kirurgiseen poistoon ja asianmukaiseen hammaskivenpoistoon.

Jos lemmikkisi on vakuutettu LähiTapiolassa, hoidamme puolestasi korvauksen hakemisen käynnin yhteydessä suorakorvauspalvelun aukioloaikoina. Maksat silloin käynnistä ainoastaan omavastuun.

Lemmikkilääkäri-tilimme on joustava vaihtoehto maksaa eläinlääkärikulut. Luottotiliä voi hakea nettisivujemme kautta ja luotonantajana toimii Resursbank Ab.
Lue lisää