Koronavirus COVID-19 vaikuttaa tällä hetkellä vahvasti meidän kaikkien arkeen. Olemme huomioineet tilanteen myös omalla eläinlääkäriasemallamme ja haluamme jakaa seuraavat seikat kanssasi.

Tulemme töihin ainoastaan terveenä ja haluamme pysyä terveenä. Tällä hetkellä tilanteemme on oikein hyvä ja työskentelemme koko tiimin voimin. Mikäli muutoksia tapahtuu ja joudumme siirtämään tai perumaan varattuja aikoja, luotamme siihen, että ymmärrät nämä haasteet.

Saavu vastaanottokäynnille vain oireettomana ja terveenä. Harkitse myös, kuinka monta perheenjäsentä tuot mukanasi käynnille. Suosittelemme, että käynnille tulisi vain yksi omistajista. Mikäli olet sairastunut, soita numeroon 09 786 189 ja peru aika mahdollisimman pian. Tämänkaltaisista peruutuksista emme tietenkään peri maksua, vaikka se tulisi lyhyelläkin varoitusajalla. Jos lemmikkisi on akuutisti sairastunut, voimme suunnitella yhdessä puhelimitse, miten lemmikkiäsi tässä tilanteessa autetaan.

Haluamme suojata myös sinun terveyttäsi. Hyödynnä potilashuoneissa oleva mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiointiin. Käsidesiä on tarjolla myös vastaanottotiskillä maksupäätteen vieressä.

Välttääksemme ylimääräistä esineiden ja tarvikkeiden koskettelua, olemme poistaneet odotustilasta väliaikaisesti esimerkiksi kahvi- ja teepisteen sekä lasten lelukopan. Vältäthän myös myyntituotteiden, kuten ruokien ja lisäravinteiden tarpeetonta koskettelua.

Voiko lemmikki sairastua tai tartuttaa koronaviruksen perheenjäseneen?  Ruokaviraston tämänhetkisen tiedon mukaan koronavirus COVID-19 tarttuu ihmisestä toiseen, eivätkä lemmikkieläimet ole tartuntojen lähde. Lemmikkien ei tiedetä sairastuneen tai välittäneen COVID-19 virusta ihmisiin. Lue lisää Ruokaviraston sivuilta.

Muistathan myös yleiset ohjeet:

  • Käsien pesu huolella saippualla ja käsidesin käyttö
  • 1 m turvaväli flunssassa
  • Suun ja nenän suojaus kertakäyttönenäliinalla yskiessä ja aivastaessa
  • Yskiminen ja aivastaminen puseron hihan yläosaan, ei käsiin, jos nenäliinaa ei ole
  • Käytetty nenäliina välittömästi roskiin
Varaa aika soittamalla
PUH (09) 786 189

Sympaatti - Itsenäiset eläinklinikat

Sympaatti-klinikat ovat 100-prosenttisesti itsenäisten suomalaisten yrittäjäeläinlääkärien omistamia klinikoita.
Lue lisää täältä!