Koronavirus COVID-19 vaikuttaa edelleen vahvasti meidän kaikkien arkeen. Olemme huomioineet jatkuvat pandemiaolosuhteet ja haluamme jakaa seuraavat seikat kanssasi.

Tulemme töihin ainoastaan terveenä ja haluamme pysyä terveenä. Tällä hetkellä tilanteemme on oikein hyvä ja työskentelemme koko tiimin voimin. Mikäli muutoksia tapahtuu ja joudumme siirtämään tai perumaan varattuja aikoja, luotamme siihen, että ymmärrät nämä haasteet.
Saavu vastaanottokäynnille vain oireettomana ja terveenä ja käytä kasvomaskia koko käynnin ajan. Huomioithan, että vastaanotolle voi saapua vain yksi lemmikin omistaja. Ilmoittautumisen jälkeen pyrimme ohjaamaan teidät suoraan potilashuoneeseen ja hoitamaan potilaan eläinlääkäri/hoitaja -parina. Odotustilan pidämme mahdollisimman tyhjänä. Mikäli vastaanotossa palvellaan toista asiakasta, ilmoita saapumisestasi ja odota sen jälkeen vuoroasi ulkona tai autossa. Mikäli haluat, voimme noutaa lemmikkisi ulkotiloista klinikalle hoitoon. Mainitse tästä aikaa varatessasi.
Haluamme suojata myös sinun terveyttäsi. Hyödynnä potilashuoneissa oleva mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiointiin. Käsidesiä on tarjolla myös vastaanottotiskillä maksupäätteen vieressä. Muistathan riittävät turvavälit.
Mikäli olet sairastunut tai altistunut, soita numeroon 09 786 189 ja peru aika pikimmiten. Tämänkaltaisia peruutuksia emme tietenkään veloita, vaikka ne tulisivat lyhyelläkin varoitusajalla.
Kiitokset yhteistyöstä.

 

 

 

 

 

 

   

   

  Varaa aika soittamalla
  PUH (09) 786 189

  Sympaatti - Itsenäiset eläinklinikat

  Sympaatti-klinikat ovat 100-prosenttisesti itsenäisten suomalaisten yrittäjäeläinlääkärien omistamia klinikoita.
  Lue lisää täältä!