Sorry, your browser does not handle frames!

Lemmikin hammasterveydestä huolehtiminen on tärkeää
Marras- joulukuussa Herttoniemen eläinlääkäriasemalla keskitymme lemmikin hampaiden ja suun hyvinvointiin. Hammaskampanjan ajan saat lemmikkisi hammaskiven poistokäynnin yhteydessä 50 % alennusta poliklinikkamaksusta (etusi 14 euroa). Lisäksi lemmikki saa mukaansa suun kunnosta kertovan hammaskartan ja hammasharjan. Koirapotilaille on myös tarjolla Dentastix-purupala.

Suussa piilee terveyden salaisuus. Valtaosalla yli 6-vuotiailla kissoilla ja koirilla on hammaskiveä. Hammaskivi on kivettynyttä bakteerimassaa hampaan pinnalla sekä ienten ja hampaiden välissä. Tämä aiheuttaa suuhun tulehduksen, joka tuhoaa hampaan kiinnityskudosta ja vaurioittaa hammasta ympäröivää leukaluuta. Tämän kaltainen tila on kivulias. Lisäksi tulehtuneesta suusta lähtee bakteereita myös muualle elimistöön. 

Näistä oireista tunnistat koirien ja kissojen hammasvaivat
– Lemmikilläsi on pahanhajuinen hengitys
– Lemmikkisi poski- ja kulmahampaiden ulkopinnoille on muodostunut hammaskiveä
– Lemmikkisi ikenet punoittavat, ovat kipeät ja usein ylöspäin vetäytyneet
– Lemmikilläsi on vaikeuksia kovan ruoan syömisessä 

Hammaskiven muodostusta ja suun tulehdusta voidaan tehokkaimmin estää säännöllisellä hampaiden hoidolla. Varaa meiltä aika lemmikillesi hammaskiven poistoon kampanjahintaan marras- ja joulukuun aikana! Tervetuloa hammashoitoon, huolehditaan ystäväsi hampaista yhteistuumin!