Eläinlääkärin vastaanotto - 100% suomalaista palvelua

Tietoa meistä

Herttoniemen eläinlääkäriasemalla lemmikkiäsi hoitavat alansa ammattilaiset. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua olipa kyse sitten sairauksien ennaltaehkäisystä tai niiden diagnosoinnista ja hoidosta.

Eläinlääkäreidemme ammattitaito perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen ja jatkuvaan koulutukseen. Jokaisella klinikkamme eläinlääkärillä on oma erikoisosaamisalueensa, joita hyödyntämällä pystymme takaamaan parhaan mahdollisen hoidon vaikeimmissakin potilastapauksissa.

Palvelumme tarkoitus on edistää lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia. Pyrimme hoitosuhteeseen, joka kestää lemmikin pentuiästä sen vanhuuteen asti. Tiedämme, että perheessä lemmikki on perheenjäsen, jonka hyvinvointi on sen omistajalle tärkeää. Klinikkamme onkin tunnettu ystävällisestä, henkilökohtaisesta ja asiantuntevasta palvelusta.

Herttoniemen eläinlääkäriasema on Helsingin yliopiston hyväksymä eläinlääkäreiden erikoistumiskoulutuspaikka.

Miksi valita Herttoniemen eläinlääkäriasema?

On useita syitä miksi valita Herttoniemen eläinlääkäriasema lemmikkisi eläinlääkäriksi:

Sisätautisairauksien erikoisosaamista.
Klinikkamme eläinlääkäreillä on koirien ja kissojen sisätautisairauksista erikoisosaamista. Olemme pitkälle kouluttautuneet alalla ja meillä on näiden sairauksien hoidosta monien vuosien kliininen kokemus. Eläinlääkäreillämme on omat vahvuusalueensa. Klinikallamme eläinlääkärit tekevät potilaiden hoidossa tiivistä yhteistyötä jolloin kunkin eläinlääkärin erikoisosaamisesta hyötyy kaikki klinikkamme potilaat.

Korkeatasoiset ja modernit laitteistot.
Klinikallamme on korkeatasoiset ja modernit laboratorio-, ultraääni-, röntgen- ja nukutuksen valvontalaitteet tukemaan hyvää diagnostiikkaa ja turvallista nukutusta leikkausten yhteydessä.

Sähköinen ajanvaraus.
Meille voit netin kautta vaivattomasti varata lemmikillesi ajan useisiin toimenpiteisiin silloin kun se sinulle sopii parhaiten. Onnistuneesta ajanvarauksesta saat aina meiltä ilmoituksen joko puhelimeesi tai sähköpostiisi.

Toimiva kutsujärjestelmä.
Lähetämme asiakkaillemme kutsun mm. vanhentuneista rokotuksista.

Herttoniemen eläinlääkäriaseman Lemmikkilääkäri-tili.
Herttoniemen eläinlääkäriaseman Lemmikkilääkäri-tilillä rahoitat tarvittaessa eläinlääkärikäynnit joustavasti, helposti ja järkevästi yhdessä tai useammassa erässä. Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta, todennat vain henkilöllisyytesi ja annat viralliset yhteystietosi.

Vakuutusyhtiöiden suorakorvauspalvelut.
Herttoniemen eläinlääkäriasemalla toimii Lähi-Tapiolan suorakorvauspalvelu. Suorakorvauspalvelun aukioloaikoina korvaushakemus hoidetaan puolestasi ja saat odottaessasi korvauspäätöksen vakuutusyhtiöltä. Maksat meille vain omavastuuosuuden käynnin yhteydessä.

Suomalainen, eläinlääkäreiden omistama yhtiö.
Herttoniemen eläinlääkäriasema on 100% suomalaisten omistama yhtiö. Yhtiön omistaa perustajaeläinlääkärit. Toimintaamme eivät ohjaa ulkomaalaiset pääomasijoittajat.

Varaa aika soittamalla
PUH (09) 786 189

Sympaatti - Itsenäiset eläinklinikat

Sympaatti-klinikat ovat 100-prosenttisesti itsenäisten suomalaisten yrittäjäeläinlääkärien omistamia klinikoita.
Lue lisää täältä!