Sorry, your browser does not handle frames!

Internet-ajanvarauksella voit valita sinulle sopivan ajan ja haluamasi hoitajan silloin kun sinulle sopii. Klinikkamme ollessa avoinna, tavoitat meidät tarvittaessa myös puhelimitse numerosta 09 786 189.

Avaa tästä internet ajanvarausjärjestelmä. (Aukeaa uuteen välilehteen)

Koronavirus COVID-19 vaikuttaa tällä hetkellä vahvasti meidän kaikkien arkeen. Olemme huomioineet tilanteen myös omalla eläinlääkäriasemallamme ja haluamme jakaa seuraavat seikat kanssasi.

Tulemme töihin ainoastaan terveenä ja haluamme pysyä terveenä. Tällä hetkellä tilanteemme on oikein hyvä ja työskentelemme koko tiimin voimin. Mikäli muutoksia tapahtuu ja joudumme siirtämään tai perumaan varattuja aikoja, luotamme siihen, että ymmärrät nämä haasteet.

Saavu vastaanottokäynnille vain oireettomana ja terveenä. Harkitse myös, kuinka monta perheenjäsentä tuot mukanasi käynnille. Suosittelemme, että käynnille tulisi vain yksi omistajista. Mikäli olet sairastunut, soita numeroon 09 786 189 ja peru aika mahdollisimman pian. Tämänkaltaisista peruutuksista emme tietenkään peri maksua, vaikka se tulisi lyhyelläkin varoitusajalla. Jos lemmikkisi on akuutisti sairastunut, voimme suunnitella yhdessä puhelimitse, miten lemmikkiäsi tässä tilanteessa autetaan.

Koronavirustiedote kokonaisuudessaan